19 Mayıs 2012 Cumartesi

KİŞİYE ÖZEL HEDİYELİK

Sevdiğiniz birini el emeği, göz nuru ve ona özel bir hediye ile şımartmak istiyorsanız size bir yerden bahsetmek istiyorum: Portakal Çiçeği. Moda\ Bahariye'de beyaz bir köşkün altında faaliyet gösteren el sanatları ve ev aksesuarları mağazasındaki ürünleri 20'den fazla sanatçı kadın kendi elleriyle hazırlıyor. Mağazada yer alan el yapımı objelerin bir eşi yok çünkü her üründen bir tane yapılıyor. Ahşap, cam, vitray, galvaniz boyamanın yanısıra taş boyamalar, goblen, kanaviçe, antika objeler, el dekorlu porselenler, kapı süsleri, nazarlıklar mağazadaki ürünlerden birkaçı. Her gittiğinizde farklı bir ürün yelpazesiyle karşılaşabilirsiniz çünkü el yapımı ürünlerin yanında yurtdışından da bizzat kendileri seçerek ürün ithal ediyorlar. 


Mağazadaki hediyeliklerin fiyatları da son derece ulaşılabilir: 10TL- 200 arasında. Daha detaylı bilgi edinmek isterseniz: www.portakalcicegi.net sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

1 yorum:

  1. Sanki bir masaldan fırlamış gibi... Hem bu kadar zevkli, hem bu kadar keyifli bir dükkan insanı tam bir hayal alemine sürüklüyor. Birbirinden özel bu objelerden birini evinize götürmek öyle sizi mutlu ediyor ki! Ben burayı keşfetmiş şanslılardan biriyim ve mutlaka görmek gerek diyorum... BA

    YanıtlaSil