18 Mayıs 2012 Cuma

DIANE KRUGER TOPUZUNU YAPALIM

CANNES Film Festivali dünyanın en büyük kırmızı halı şöleni. Hollywood ünlülerinin şıklık yarışı her sene büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Elbiseler, aksesuarlar, mücevherler, ayakkabılar, saç, makyaj modelleri...  Bu yazımda Diane Kruger'ın saçlarını anlatacağım. Bir toka ile arkada toplanıp yeniden yapılacakmış gibi duran bu topuzu saçları yapan Perrine Rougement açıklamış. Tek yapmanız gereken John Frieada saç şekillendiricilerinden edinmeniz. Kruger'ın yüzünün güzelliğini ortaya çıkaran, salaş ama bir o kadar sofistike olan bu topuzu ben çok beğendim. Özellikle de yaz aylarında çok rahatlıkla kullanabilirsiniz. 
Gelelim Rougement'in açıklamalarıyla saçın yapılışına:
1) İlk olarak ıslak saçlarınıza yoğun hacim kazandıran spreyi sürün. (John Frieda Thickening Blow) Saçı kurutun ve ekstra hacim kazandırmak için tarayarak saça yön verin. 
2)Saçı ortadan, çok yukarıdan değil, atkuyruğu şeklinde toplayın. Ardından atkuyruğunu yukarıya doğru orta uzunlukta bırakarak dibinden küçük bir topuz şekli verin. Gevşek olarak ince iğneler ile topuzu sağlamlaştırın. 
3) Saçın duruşunu belirginleştirmek için John Frieda Frizz- Ease Secret Agent ürününü topuzdan sarkan saçlara sıkın. Ve sabitlenmiş, dalgalı saç tutamlarını topuzun etrafında dolayın. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder