25 Mayıs 2012 Cuma

JESSICA ALBA'NIN UÇUŞ ŞIKLIĞI

Oyuncu, moda ikonu, iki çocuk annesi, iş kadını... Onun ünvanı o kadar çok ki... Tarzına, duruşuna, kendine özgü stiline hayran olduğum JESSICA ALBA, MARIE CLAIRE USA Dergisi'nin Haziran ayı kapağı oldu. Çekimin backstage görüntülerini izledim. Styling tek kelimeyle muhteşem! Alba'nın en beğendiği tasarımcılar ise Alber Elbaz, Donatella Versace ve Narciso Rodriguez imiş. Ünlü tasarımcı Versace, Alba için " Seksi kıvrımlarıyla O gerçekten mükemmel bir fiziğe sahip" demiş. Rodriguez ise "O görülmemiş bir güzellik... Stili kendine özgü" diyerek hayranlıklarını dile getirmişler. 
 31 yaşındaki Hollywood'un genç ikonu geçtiğimiz günlerde New York JFK Havalimanında görüntülenmiş yukarıdaki fotoğrafı ile. Fotoğrafı açar açmaz önce kusursuz güzelliğine takıldım; ardından kocaman, "Ben buradayım" diyen çantasına... Çanta BURBERRY markasının 2012 yaz koleksiyonuna ait. Dünyaca ünlü bu markanın tutkunu olan o kadar çok ünlü var ki... Burada sıkça görebilirsiniz. Çanta "The Whipstitch" temalı koleksiyona ait. 
Burberry yaz aksesuar koleksiyonundan en beğendiklerimi bir sonraki postlarımda paylaşacağım. Gerçi aralarından seçim yapmak zor olacak çünkü hepsi çok kaliteli yatırım objeleri.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder