25 Temmuz 2012 Çarşamba

BURBERRY PRORSUM İLE KIŞ SEZONU




İstanbul'da şu an nem bin 500 filan:) Tabii abartıyorum ama durum bu kadar fena anlayacağız... Ben de şöyle trençkotumu giyinip dökülen yapraklar eşliğinde sonbahar sezonunu karşılamayı hayal ederken Burberry Prorsum 2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu'nu gördüm maillerim arasında. İçim serinledi, sıcaktan eser kalmadı:)
Gördüğünüz gibi marka yine çok cool bir koleksiyon hazırlamış. Markanın bize verdiği trend ipuçlarına gelirsek; bu sezon ceket, trençkot, mont giymeniz yeterli değil. Hemen belinizi vurgulayacak bir kemer de takmalısınız.  Elbise üstüne de olur. Ama mutlaka bir kemer...  Military akımı yeni sezonda da dikkatimizi çekiyor. Ve önümüzdeki sezonun en trendi görünüşü "peplum". Ceketlerde, eteklerde sıkça bu trendi göreceksiniz. Markanın tasarımcısı Chistopher Bailey de katmanlı peplum etekleri, ceketleri ve montları ile bu trendi vurguluyor. Bir diğer öne çıkan detay hayvan baskı detaylı tasarımlar. Çantalarda, bluzlarda, tişörtlerde gördüğümüz imza 'Baykuş'. Benden söylemesi baykuşlu bir şeyiniz olmalı:) Şimdi sizi koleksiyondan seçtiklerimle baş başa bırakıyorum. Markanın aksesuarlarına da ayrıca yer vereceğim:) 



Koleksiyonun diğer öne çıkanları: kapitone trençkotlar, kalem etekler, yay omuzlu elbiseler, katmanlı saçaklı elbiseler, elbise mont, dökümlü etekler, kolej şerit etekleri, kadife yaka, karışık fabrikasyon paneller, ceplerde kontrast kumaşlar...

Kullanılan kumaşlar: pamuk gabardin, İngiliz tüvit yün, ipek ve yün tiftik kaplama, balıksırtı yün, çizgili ipek tül, fırçalanmış mumlu pamuk, gipür dantel, kadife, mat ipek, çiçek desenli ipek, ipliği boyalı kumaş pantolon.

Koleksiyonun renkleri ise şöyle; hendek, bal, koyu deve, çakıl taşı, beyaz, zeytin yeşili, defne yeşili, koyu yeşil, kalay, granit mavi, koyu mor, pembe, siyah zeytin, siyah frenk üzümü, sarı, siyah, malakit, bordo, koyu mavi benzin.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder